Friday, October 19, 2012

Are we getting closer or are we just getting more lost?

Leser, leser, leser og leser. Med bare litt over tre uker til eksamen begynner jeg å kjenne det ubehagelige eksamensstresset i kroppen. Drukner i pensum som aldri tar slutt, er altfor trøtt hele tiden og får ikke gjort noe av det jeg har lyst til. Sitter bare inne med bøkene i fanget og altfor mange tanker i hodet.

Men selvfølgelig kunne det vært verre, så jeg prøver å se positivt på det. Tenker for eksempel på at det bare er litt over en måned til jeg får juleferie og kan bruke all tiden min på å lese bøker som ikke er på pensumlister. Og på at jeg har godteribiler og julebrus.


Har dere også eksamen i nærmeste fremtid? Hva gjør dere for å komme dere gjennom det?

2 comments:

  1. Lykkelykke til! Selv har jeg ikke eksamen før til våren, pjuuuu! MEn lekser generelt tar NESTEN livet av meg. Blerg

    ReplyDelete
  2. Lykke til! Er i samme situasjon, og gjør litt som deg, tenker at om litt over en måned, er det juleferie! En liten gullerot er at man kan gjøre noe man vil en bestemt tid hver dag, for å få litt avkobling. En ting er at man skal lese, lese og lese, men det hjelper ikke om motivasjonen ikke er tilstedet. Kanskje motivasjonen kan bli bedre om man har noe å se frem til hver dag, etter mye lesing... :-) Funker for meg iallfall! :-)

    ReplyDelete