Saturday, April 23, 2016

Bøker og flyttekaos i Bø

Om bare én uke flytter jeg fra Bø. Skoleåret har gått usannsynlig fort og slutten kom så plutselig at jeg ikke helt har skjønt at det er over enda. Nå gjenstår bare muntlig eksamen og bokfestivalen Bøker i Bø med slippfest for studentantologien Tekster 16. Det betyr altså at jeg har én uke på å pakke sammen alt det som har samlet seg opp i hybelen i løpet av året. Da jeg flyttet inn hadde jeg én pappeske med bøker, nå har jeg fylt opp to og har fortsatt nok bøker til å fylle minst en eske til. I et forsøk på å holde orden har jeg sortert bøkene etter: skal lese, skal lese i sommer, klassikere og bøker jeg har lest. Organisert kaos, tror jeg det heter. Bøker er heldigvis lett å pakke. Det er verre med alle de tingene som ligger rundt omkring overalt. Jeg skjønner ikke hvor alt kommer fra?

Bøkene jeg helst vil lese NÅ.

4 comments:

  1. Åh, så maange fine bøker <3 "Sommeren uten menn" og "Just Kids" er jo begge fantastiske!! Lykke til i flyttekaoset, og ikke glem å kose deg den siste uka di :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takk <3 Begge de bøkene kommer jeg nok til å lese veldig snart! :)

      Delete
  2. Jeg blir glad av å se stabler med bøker! :D Jeg har noen av disse i bokhylla selv og ser fram i mot å lese de.

    ReplyDelete
  3. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    ReplyDelete