Friday, July 11, 2014

British Summer Time 2014

British Summer Time er en festival midt i London, rettere sagt i Hyde Park, som alltid har en haug kjente artister og band. I år var mitt favorittband for tiden, McBusted, headlinere og derfor måtte vi selvfølgelig ta turen. Vi ankom Hyde Park etter at The Vamps hadde spilt de to første sangene sine, men fikk likevel med oss det meste. Jeg liker The Vamps, men har hørt så og si ingenting av musikken deres. Etter å ha sett dem live kommer jeg nok til å høre på mer på dem, for jeg likte godt det jeg hørte. De storkoste seg i hvert fall og publikum strålte i London-sola. 


Omtrent tre kvarter etter the Vamps kom Backstreet Boys på scenen og de slo til å ekte boyband-stil med dansing og velkjente klassikere. Høydepunktet var nok da James Bourne fikk komme opp på scenen og synge I want it that way, det var først da folk virkelig begynte å hoppe og danse! Jeg har aldri vært noe stor fan av Backstreet Boys, men det var gøy å høre dem live og de vet virkelig hvordan de skal gjøre folk glade.

Midt under settet til Backstreet Boys begynte det å regne, skikkelig regne, og alle ble gjennomvåte. Vi hadde heldigvis kjøpt oss regnjakker dagen før, så vi holdt oss nogenlunde tørre og varme. Regnet påvirket uansett ikke stemningen noe særlig og alle var veldig klare da McBusted dukket opp på skjermen og kunne fortelle at 'we will be on stage shortly'! 


Dougie: 'I'm so nervous!!'
McBusted var helt utrolige fra første sang (Air Hostess) og i nærheten av 60 000 mennesker sang og hoppet og hylte og danset og jeg trodde egentlig ikke det kunne bli stort bedre...

Men så... de hadde akkurat begynt å spille Five Colours in Her Hair da det dukket opp en dobbel (!) regnbue rett over scenen! Magisk! Danny: 'We arranged that earlier.'

Star Girl ble selvfølgelig spilt fra en flying saucer midt i folkemengden, og Tom var ganske fornøyd med seg selv da Danny's gitar streiket og Tom fikk spille riffet slik han egentlig vil at det skal være, haha!

Små barn, store gleder, eller store barn og store gleder, jeg vet ikke, men alle ble ganske ivrige da gutta tok frem t-skjorte-pistolene sine!


Danny og Tom var like fantastiske som alltid!


Crashed the Wedding ble selvfølgelig spilt i brudekjoler og med hvit konfetti regnende utover publikum. Etter at sangen var slutt gikk kjolene av på alle bortsett fra Dougie som kom ut igjen på scenen og sa: 'I'm stuck in my dress' og så spilte han like gjerne resten av konserten i kjolen.

James: 'These shows with McBusted have been the best time I've had on stage EVER!'

Etter i nærheten av to timer gikk konserten mot slutten, men ingen ville at det skulle være over, så jubelen var enorm da Dougie foreslo at de skulle begynne fra begynnelsen igjen, og så spilte de Air Hostess en gang til, til jublende allsang! Jeg liker vanligvis ikke allsang, men på konsert er det noe av det fineste jeg vet om.

Dessverre måtte de til slutt avslutte showet, men det ble gjort på en ordentlig måte med fyrverkeri og takk og jubel! Det ble en nesten ubeskrivelig kveld som jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve. Jeg har vært McFly-fan siden jeg var 14 og de har siden den gang hjulpet meg gjennom både tunge og gode tider. Det å se dem live er noe jeg setter veldig stor pris på. Hyde Park var alt jeg kunne håpe på, selv om det var noen sanger jeg savnet veldig (Do Watcha, The Heart Never Lies, One for the Radio, Love is on the Radio, Falling in Love+++), så var alt de gjorde akkurat slik det skulle være. Det beste med McFly og McBusted er gleden de sprer rundt seg, hvordan de får alle til å smile og le, samholdet de skaper. Det er utrolig deilig å bare glemme alt annet i et par time og bare være glad. Jeg gleder meg til neste gang! Tom: 'To be continued...'

2 comments:

  1. <3<3<3 Så hæææærlig. Åh. Hele greia, også at du fikk dem på festival også. Shitass. Har jo fått med meg det meste på twitter, men sykt najs å se fra ditt ståsted, føles nesten som om jeg også var der nå, hihi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det var utrolig gøy! Gleder meg allerede til neste gang! :)

      Delete