Monday, September 23, 2013

Another year over and we're still together, it's not always easy, but McFly's here forever


Jeg har hatt lyst til å dra på McFly-konsert siden jeg var fjorten og på lørdag fikk jeg endelig sjansen! Konserten var over all forventning, jeg klarer egentlig ikke å beskrive med ord hvor fint det var. De spilte alle favorittsangene mine og det var utrolig fint å le, gråte og synge sammen med alle de som var der sammen med meg. Jeg var alene på konsert, men jeg følte meg ikke alene et eneste sekund. Jeg har fått meg et minne for livet og det ga meg veldig mersmak, jeg skalskalskal på flere konserter i fremtiden. Jeg vet at det kommer til å skje, for McFly kommer til å bare vare og vare! Jeg kunne ha skrevet et langt innlegg om McFly, men jeg vet at cirka 90% av de som leser dette er fullstendig uinteresserte/ikke liker McFly, så jeg skal ikke gjøre det, men åh, jeg er fortsatt i McFly-rus (✿◠‿◠)

"Some people fight, some people fall
Others pretend they don't care at all
If you wanna fight I'll stand right beside you
The day that you fall I'll be right behind you
To pick up the pieces

If you don't believe me
Just look into my eyes
'cause the heart never lies"

2 comments:

 1. JEG SÅ BARE TITTELEN OGSÅ SÅ JEG MCFLY OG BARE IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK SOMMERFUGLER I MAGEN
  ELSKER DEG hehehehehe
  Skal vi dra på McFly sammen???? Jeg var første gang i mai - og jeg skjønner alle følelsene dine. SÅ.
  Hadde skikkelig deppa-periode etterpå, da. Konsert-blues. Liker skjorta di - tror nok showet var enda bedre på de fire på RAH enn det var i mai! Er du på twitter forresten??

  ReplyDelete
  Replies
  1. ÅH, HEI, ja!!! Trenger sårt noen å dra på McFly med! :) Kjenner ingen andre som liker McFly og å dra på konsert alene er litt trist egentlig, selv om det var en kjempeopplevelse, tror det hadde vært enda bedre sammen med noen!
   Jeg er på twitter, ja, men du har visst funnet meg alt :)

   Delete