Sunday, May 18, 2014

Nedtelling10 SAKER JAG TYCKER OM:
Å forelske meg i en ny bok. Mennesker som sprer glede og positivitet. Nyvasket sengetøy. Kjoler og blomsterkranser. Feminisme, likestilling, toleranse. Lange turer alene med musikk på ørene og overskyet vær med en sol som kikker frem av og til. Norsk litteratur, norske forfattere, norske diktere. Å skrive. Musikk som kan få meg til å smile eller gråte eller begge deler samtidig. Følelsen av at ting er i ferd med å ordne seg når man har vært deprimert i en periode.

9 SAKER JAG TYCKER MINDRE OM:
Kjærlighetssorg. Ting som er usikre, å ikke vite noe sikkert. Angst. Eksamen. Å våkne med hodepine. Å bli misforstått. Folk som misbruker/utnytter andre. Løgn. Vonde drømmer.

8 BLOGGAR JAG LÄSER:
ingenvetomdennebloggen, fordi tekstene er de beste og mest ekte jeg vet om. tingsomvirker, fordi Linda skriver så usannsynlig fint og jeg kjenner meg godt igjen i mye av det hun skriver. Nilsenjulia, fordi hun skriver om akkurat det jeg har lyst til å lese om og tar utrolig fine bilder. Motionocean, fordi Siv er en fantastisk flott jente som skriver om både morsomme, spennende og viktige ting, pluss at hun er flink til å videoblogge og liker McFly omtrent like godt som meg. Kjerstidahle, fordi hun skriver så fint om viktige ting som det å være psykisk syk, hvaler, musikk, trær og verden. oledyrseth, fordi han tar utrolig fine bilder og ser verden på en veldig unik måte. Bleubird, fordi jeg forelsker meg like mye i hvert eneste innlegg, hun tar så fine bilder og skriver så fint om livet med mann, fire barn og karriere. gnistregn, fordi tekstene er så veldig inspirerende og fine.

7 SAKER JAG VILL GÖRA I FRAMTIDEN:
Skrive en bok. Lære meg å snakke ordentlig med andre, ha ordentlige samtaler, slutte å være redd for å snakke. Få barn. Jobbe som frivillig. Reise til den andre siden av verden, til Australia og New Zealand. Møte McFly og si takk. Ha en jobb som engasjerer meg og som jeg trives i.

6 SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR:
Å miste noen jeg er glad i. Sosiale situasjoner jeg ikke er forberedt på eller ikke har kontroll over. Å såre noen. Å bli såret. Skrivesperre. Å miste meg selv.

5 PLATSER JAG TYCKER OM ATT VARA PÅ:
Hytta ved Hurdalssjøen. En av benkene ved Akershus Festning. London. På en eller annen gressplen midt i travle Oslo. Hjemme hos mamma og pappa. 

4 ORD SOM BESKRIVER MIG:
Drømmende. Sta. Introvert. Følsom.

3 SAKER JAG SER FRAM EMOT:
British Summer Time. Å reise til New York i sommer. Å studere nordisk litteratur og språk. 

2 BRA FILMER:
What's Eating Gilbert Grape og Mannen som elsket Yngve

1 BRA LÅT:
Kodaline - Love Like This 

Fant denne hos Caroline som fant den hos Supermarie

5 comments: